menu

BIM-modelleren

Heb je een vraag?

BIM-Modelleren: Ontrafel de complexiteit in 3D

Onze BIM-modelleurs brengen integraal inzicht in projecten met 3D Revit en Archicad modellen. Dit is geen gewoon modelleren; Novum Network ontrafelt de complexiteit in ieder bouwproject. Wij bieden precisie en inzicht in elk detail van je project. Werk flexibel samen met onze modelleurs op project locatie of vanuit ons kantoor in Nijmegen en bespaar op kosten met een efficiënte projectaanpak en bewaak de integraliteit met BIM-coördinatie.

Onze BIM-modelleurs werken aan een breed scala aan projecten. Van de betoverende wereld van attractieparken tot aan woontorens op prominente plekken in Nederland. Laat u niet afleiden door de grote projecten, ook voor een uitbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Onder BIM verstaat men doorgaans het maken van digitale bouwmodellen (het bouw­informatiemodel). Het gaat hier om een digitaal model, dat een virtuele weergave van het bouwwerk vormt, waarbij geometrie en informatie aan elkaar gekoppeld worden. Zo is het opgebouwd uit verschillende objecten met bijbehorende informatie zoals hun technische eigenschappen en relaties met andere objecten.

BIM-modelleren projecten