menu

Novum Network

Heb je een vraag?

Novum Network is een betrouwbaar facilitair bureau voor alles wat met BIM-modelleren, bouwkundige engineering en procesbegeleiding te maken heeft. Het resultaat van ons werk is veelal een maakbare bouwtekening, een goed bouwadvies of een beantwoord en opgeleverd huisvestingvraagstuk.

BIM-Modelleren: Ontrafel de complexiteit in 3D

Onze BIM-modelleurs brengen integraal inzicht in projecten met 3D Revit en Archicad modellen. Dit is geen gewoon modelleren; Novum Network ontrafelt de complexiteit in ieder bouwproject. Wij bieden precisie en inzicht in elk detail van je project. Werk flexibel samen met onze modelleurs op projectlocatie of vanuit ons kantoor in Nijmegen en bespaar op kosten met een efficiënte projectaanpak en bewaak de integraliteit met BIM-coördinatie.

Bouwkundige Engineering: Uitmuntendheid in elk detail

Bij Novum Network werken we voor perfectie in elk aspect van bouwkundige engineering. We vertalen de visie van architecten naar solide, levensvatbare en maakbare gebouwen. Onze toewijding aan detail, integraliteit en duurzaamheid resulteert in hoogwaardige projecten van klein tot groot.

Procesbegeleiding: de gids in het landschap van projecten

Een facilitair bureau is meer dan alleen een bouwkundig bureau; we zijn jouw gids door het complexe landschap van bouwprojecten en huisvestingvraagstukken. Als (interim) projectregisseur wordt er gezorgd voor een naadloze coördinatie tussen alle betrokken partijen. Van het selecteren van de juiste specialisten tot het beheren van projectrisico’s, wij hebben en houden het allemaal onder controle.

Waarom Novum Network?

Ervaring die Telt: Met jarenlange ervaring in de branche hebben we bewezen dat we in staat zijn om projecten van elke omvang en complexiteit aan te kunnen.

Innovatie: Wij omarmen de nieuwste technologieën en methoden om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

Betrouwbaarheid: Onze opdrachtgevers en partners vertrouwen op ons door de bijzondere prestaties en mooie resultaten.

Ieder vraagstuk en bedrijf zijn anders, ontdek hoe wij kunnen helpen om het antwoord te verwezenlijken en het project te realiseren. Samen kom je verder!

Novum Network: expert in bouw en huisvestingsvraagstukken.