Vacatures

Vacatures Vacatures

Modelleur binnen Novum Network

Novum Network, gevestigd in Nijmegen, is in korte periode uitgegroeid tot een vooraanstaande full service consulting bureau in de bouw- en vastgoedbranche. Vanuit een netwerkorganisatie van zo’n 40 vindingrijke netwerkpartners worden advies-, project- en managementdiensten geleverd die het rendement en de concurrentiepositie van organisaties in de bouw- en vastgoed omgeving verbeteren. Onze oplossingen dragen bij aan het realiseren van toekomstbestendigere organisaties, leefomgevingen en huisvesting. En zijn zonder uitzondering waardevermeerderend.

Om het Novum Network te versterken zijn wij op zoek naar ondernemende modelleurs die geloven in de synchronisatie van krachten en kennisdeling.

PROFIEL
Als Novum Networker deel jij visie en passie. Jij maakt progressie door kennis, innoveert en inspireert. Daarnaast bezit jij ervaring en knowhow om uitdagende opdrachten in de bouw- en vastgoedsector perfect en duurzaam uit te voeren. Maar een Novum Networker is meer. Jij bent commercieel slim, oprecht in je levenswijze en je hebt het talent om helder te communiceren. Naast je HBO+ opleiding en je hands-on aanpak heb jij een ondernemende instelling en acquireer je het liefst vanuit een toonaangevende succesformule. Je bent onderscheidend en succesvol en beschikt over een bewezen trackrecord.

SELECTIEPROCES
• Gesprekronde met de managing partner
• Een referentiegesprek met eerdere opdrachtgever /werkgever
• Dagje meedraaien binnen het team


INFORMATIE
Ben je geïnteresseerd naar de functie van modelleur binnen Novum Network? Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Kijk dan op de site of neem contact op met Martin Klaus, managing partner en bereikbaar op +31 (0)85 273 49 78 of +31 (0)6 19 19 54 90

ZET JIJ OOK EEN DUURZAME STAP MET NOVUM NETWORK?
Als je geïnteresseerd bent om ons team te versterken nodigen wij je van harte uit om ons op onderscheidende wijze te verrassen van jouw kwaliteiten. Dit aangevuld met een professioneel opgestelde CV, welke je kunt sturen naar info@novumnetwork.nl Wij staan zeker ook open voor sollicitanten van 50+Open sollicitatie

Op dit moment hebben we één vacature binnen ons bedrijf. Je kunt echter ook altijd een open sollicitatie sturen. We zullen je gegevens bewaren en contact met je opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel.