Nieuws

Volg hier ons laatste nieuws.

Vakantiewoningen

Direct na de meivakantie start Novum Network in opdracht van Droomparken met de bouw van 7 prachtige Droomvilla's op diverse parken. Wij zijn er trots op dat we door Droomparken zijn geselecteerd voor de engineering en bouworganisatie van in totaal 20 vakantiewoningen in Nederland.

Wilt u ons team van ketenpartners komen versterken en bent u werkzaam als metselaar, stucadoor, schilder of vloerensmeerder, meldt je dan bij Martin Klaus (m.klaus@novumnetwork.nl of op werkdagen op ons nummer 085 273 49 78).

- format-social-media-vakantiewoningen-v1-22042017.jpg

Gepubliceerd op 22-04-2017 19:21 in categorie Projecten

De Mobiele Fabriek: Dit moet je zien en ondersteunen!

Vandaag werd ik luisterend naar NPO1 geraakt door een geweldig initiatief van Gerard Steijn. Directeur van De Mobiele Fabriek. HIj heeft een mobiele fabriek ontwikkeld waarmee hij in rampgebieden puin kan omzetten in betonnen Legostenen. Een geweldig idee waar ik wat mee wil. Hoe mooi zou het zijn als we als industrie Gerard kunnen ondersteunen met zijn geweldige idee en werk. Uit respect voor zijn inzet plaatsen wij graag een link via onze site naar zijn youtube filmpje. Deel dit zo veel mogelijk, opdat meer mensen zoals ik geraakt worden door dit initiatief.

https://www.youtube.com/watch?v=Er6FOem2N2o

Martin Klaus

Maganaging director Novum Network

Gepubliceerd op 27-10-2016 10:47 in categorie Ketenpartners